ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

Η ΝΑΜΑ παρείχε υπηρεσίες κυκλοφοριακού συμβούλου, στα πλαίσια του προγράμματος υλοποίησης αυτοκινητοδρόμων με συμβάσεις παραχώρησης.
Η ΝΑΜΑ συμμετέχει στην ομάδα μελέτης τριών ανισόπεδων κόμβων και συγκεκριμένα στις διασταυρώσεις της of Kt Motsete Drive - Western Bypass με τις οδούς Lobatse road, Willie Seboni road και Kudumatse Drive στην Γκαμπορόν της Μποτσουάνα.
Η ΝΑΜΑ ολοκλήρωσε τη μελέτη της οργάνωσης της κυκλοφορίας και της σήμανσης στην περιοχή του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας.
Στα πλαίσια της κατασκευής του 7-όροφου κτιρίου στάθμευσης στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, η ΝΑΜΑ ολοκλήρωσε τις μελέτες για την πληροφοριακή σήμανση.
Η ΝΑΜΑ ολοκλήρωσε τη μελέτη κυκλοφοριακών προτιμήσεων στο ανατολικό τμήμα της Εγνατίας Οδού για τη διερεύνηση της εφαρμογής Βινιέτα.
Η ΝΑΜΑ ολοκλήρωσε τις απαιτούμενες κυκλοφοριακές μελέτες στα πλαίσια της μελέτης του ΤΡΑΜ της Αθήνας.
Η ΝΑΜΑ είναι επικεφαλής της ομάδας μελέτης του έργου το οποίο είναι μέρος του ευρύτερου προγράμματος «Botswana Integrated Transport Project».
Η ΝΑΜΑ συμμετείχε στην ομάδα σύνταξης του Γενικού Ρυθμιστικού Σχεδίου Μεταφορών της Αττικής.
Η ΝΑΜΑ ολοκλήρωσε κυκλοφοριακές μελέτες για τη Λεωφόρο Κύμης στο τμήμα από Ελ. Λεωφόρο Ελευσίνας - Σταυρού - Α/Δ Σπάτων (Αττική Οδός) μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο με την Εθνική Οδό Νο 1 καθώς και για τη βετίωση της σύνδεσης της Λεωφόρου Κύμης με την Οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στους Θρακομακεδόνες.
Η ΝΑΜΑ τροποποίησε και επικαιροποίησε υφιστάμενες προκαταρκτικές μελέτες του Σταθμού μετεπιβίβασης Κατεχάκη.
| 1 |