04/01/2021 30 χρόνια ΝΑΜΑ

 

Το πέρασμα του 2020 μας βρήκε απέναντι σε μία παγκόσμια πανδημία, βιώνοντας πρωτόγνωρες καταστάσεις με σημαντικές απώλειες ανθρωπίνων ζωών, αρκετούς περιορισμούς των δραστηριοτήτων μας και τεράστιες επιπτώσεις στις οικονομίες όλων των χωρών.

Συγχρόνως, το 2020, η εταιρεία ΝΑΜΑ Σύμβουλοι Μηχανικοί και Μελετητές ΑΕ συμπλήρωσε 30 χρόνια λειτουργίας.

Επιχειρώντας μία τομή σε αυτά τα 30 χρόνια της ΝΑΜΑ, διακρίνεται μία σταθερή ανοδική πορεία ανάπτυξης και αναγνώρισης της εταιρείας ως μία αξιόπιστη παρουσία στον χώρο παροχής υπηρεσιών, καλύπτοντας τους περισσότερους τομείς που σχετίζονται με τα έργα υποδομών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας και τους συνεργάτες για τη συνεργασία και την κατανόηση σε μια ιδιαίτερη χρονιά. Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους συνέβαλαν στην εξέλιξη της εταιρείας αυτά τα χρόνια και συνέχισαν επαγγελματικά αλλού την πορεία τους καθώς και κάποιους ανθρώπους οι οποίοι "έφυγαν" πρόωρα από κοντά μας στην πορεία αυτών των χρόνων.

Αφού καταφέραμε να περάσουμε το δύσκολο 2020, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουμε να περάσουμε και τα χρόνια που ακολουθούν με περισσότερη δημιουργικότητα και χαρά. Ευχόμαστε λοιπόν να είμαστε όλοι καλά και να υποδεχθούμε το 2021 με αισιοδοξία!