ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΙΟΣ

Διευθυντής, Συγκοινωνιακά

Τοπογράφος Μηχανικός - Συγκοινωνιολόγος

Τηλ: +30 210 6974600

email: dkatsios@namanet.gr

Ο Δημήτρης Κάτσιος αποφοίτησε από τη Σχολή Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου το 1992.

Είναι μέτοχος της ΝΑΜΑ και Διευθυντής στο Συγκοινωνιακό Τομέα της εταιρείας. Δραστηριοποιείται με τη ΝΑΜΑ από το 1994 όταν εντάχθηκε στο τμήμα των συγκοινωνιακών και τοπογραφικών μελετών της.

Έχει συμμετάσχει στην ομάδα μελέτης και έχει διαχειριστεί πλήθος συγκοινωνιακών, κυκλοφοριακών και τοπογραφικών μελετών για μεγάλα έργα όπως το ΤΡΑΜ της Αθήνας, το ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, η Εγνατία Οδός, το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, ΠΑΘΕ, Ιονία Οδός, κ.α. Επίσης, έχει εξειδικευτεί στη σύνταξη προτύπων, προδιαγραφών και οδηγιών εξειδικευμένων έργων ενώ ήταν μέλος της ομάδας σύνταξης των τευχών: ΟΜΟΕ-ΛΚΟΔ, ΟΜΟΕ-Δ, ΟΜΟΕ-Χ, ΟΜΟΕ-ΚΑΟ. Διαθέτει ακόμα εμπειρία σε καταγραφή οδικού δικτύου με εφαρμογή πρωτοποριακών τεχνολογιών και διασυνδεδεμένων συστημάτων.

Την περίοδο 1992-1994 απασχολήθηκε ως εξωτερικός συνεργάτης της εταιρείας ΙΡΙΣ Σύμβουλοι Μηχανικοί και Μελετητές ΟΕ, ως υπεύθυνος τοπογραφικού συνεργείου αποτυπώσεων και χαράξεων καθώς και σύνταξης τοπογραφικών διαγραμμάτων.

Είναι μέλος του ΤΕΕ, του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων και του Πανελλήνιου Συλλόγου Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών. Έχει αποκτήσει Πιστοποιητικό Ικανότητας της SAVE INTERNATIONAL “Value Society” για συμμετοχή σε μελέτες Ανάλυσης Λειτουργικής Αξίας (Value Engineering).

Έχει συμμετοχή με παρουσιάσεις και δημοσιεύσεις εργασιών σε διεθνή συνέδρια οδοποιίας, σχεδιασμού διοδίων, συστημάτων ΤΡΑΜ και οδικής ασφάλειας.