Γεωτεχνικές έρευνες και μελέτες για την Περιμετρική Οδό Λουτρακίου
Γεωτεχνικές έρευνες και μελέτες για την Περιμετρική Οδό Λουτρακίου
ΠΕΛΑΤΗΣ: ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕΛΕΤΩΝ: ΓΕΩΛΟΓΙΚΕΣ, ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΣΤΑΤΙΚΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΕΔΙΟΥ/ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ/ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 2005-2008

Περιγραφή



Η ΝΑΜΑ ολοκλήρωσε τις γεωτεχνικές έρευνες και μελέτες του ορεινού τμήματος, μήκους 3 km, της Περιμετρικής Οδού Λουτρακίου, με την εκτέλεση γεωτρήσεων, ερευνητικών φρεάτων και εργαστηριακών δοκιμών. Έγιναν γεωτεχνικές μελέτες σε θέσεις 6 ορυγμάτων. Επίσης, εκτελέστηκε γεωτεχνική έρευνα και μελέτη για τη σταθεροποίηση και αποκατάσταση κατολίσθησης, μήκους 150 m και πλάτους 100 m. Εγκαταστάθηκαν κλισιόμετρα σε γεωτρήσεις και σε φρεατοπασσάλους, όπου λαμβάνονταν συνεχώς μετρήσεις, τόσο κατά τη φάση μελέτης και κατασκευής, όσο και μετά το πέρας του έργου. Η ΝΑΜΑ εκπόνησε ακόμα τη γεωλογική μελέτη και τη στατική μελέτη.

Σχετικά Έργα
H NAMA ολοκλήρωσε τις γεωτεχνικές έρευνες και μελέτες για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου TAP στο Τμήμα ΙΙ της ανατολικής Ελλάδας.
Η ΝΑΜΑ ολοκλήρωσε τη γεωτεχνική έρευνα και μελέτη του νέου κτιρίου του Διοικητηρίου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κορινθίας.
Η ΝΑΜΑ ολοκλήρωσε τις γεωτεχνικές έρευνες και τις γεωτεχνικές μελέτες θεμελίωσης σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου Λουτρακίου.