ΕΕΛ και υποθαλάσσιος αγωγός διάθεσης, Πηγάδια Καρπάθου
ΕΕΛ και υποθαλάσσιος αγωγός διάθεσης, Πηγάδια Καρπάθου
ΠΕΛΑΤΗΣ: ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ/ ΕΡΓΟΡΟΗ ΑΤΕ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕΛΕΤΩΝ: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ, ΣΤΑΤΙΚΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ/ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 2014

Περιγραφή



Η ΝΑΜΑ ολοκλήρωσε τις απαιτούμενες υδραυλικες μελέτες για την κατασκευή του έργου της ΕΕΛ και του υποθαλάσσιου αγωγού διάθεσης λυμάτων στα Πηγάδια Καρπάθου. Η ΕΕΛ σχεδιάστηκε για ισοδύναμο πληθυσμό 10000 κατοίκους και περιλαμβάνει έργα εισόδου, προεπεξεργασία, βιολογική επεξεργασία, τριτοβάθμια επεξεργασία, αντλιοστάσιο ανακυκλοφορίας και περίσσειας ιλύος, επεξεργασία ιλύος και έργα διάθεσης. Ο υποθαλάσσιος αγωγός διάθεσης είναι σε βάθος 29m και έχει συνολικό μήκος 345m. Η λειτουργία των μονάδων της ΕΕΛ είναι πλήρως αυτοματοποποιημένη μέσω δικτύων PLCs και σταθμού SCADA

Το έργο έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη

Η ΝΑΜΑ ολοκλήρωσε ακόμα τις απαιτούμενες στατικές μελέτες για το έργο.

Σχετικά Έργα
H NAMA ολοκλήρωσε τη μελέτη του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Ψυτάλλειας - Β΄ Φάση καθώς επίσης και την επίβλεψη της κατασκευής του έργου.
Η ΝΑΜΑ συμμετείχε στην κοινοπραξία για μελέτες έργων ΕΕΛ, αποχέτευσης και ύδρευσης σε δεκαέξι πόλεις της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης.
Η ΝΑΜΑ ολοκλήρωσε τη μελέτη για την επέκταση της ΕΕΛ Ηρακλείου για την εξυπηρέτηση επιπλέον 30000 κατοίκων, διαμορφώνοντας τη δυναπικότητα της ΕΕΛ για ισοδύναμο πληθυσμό 194000 κατοίκους.