Τεχνικός Σύμβουλος του έργου Διευθέτησης ρέματος Ερασίνου Ανατολικής Αττικής
Τεχνικός Σύμβουλος του έργου Διευθέτησης ρέματος Ερασίνου Ανατολικής Αττικής
ΠΕΛΑΤΗΣ: Δ/ΝΣΗ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΓΓΕΙΟΒΕΛΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ (Δ19)/ΥΠΟΜΕ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 2020 -

Περιγραφή



Η ΝΑΜΑ παρέχει υπηρεσίες Τεχνικού Συμβούλου για την υλοποίηση του έργου "Διευθέτηση του ρέματος Ερασίνου Ανατολικής Αττικής". Το αντικείμενο του Τεχνικού Συμβούλου αφορά την υποστήριξη της Υπηρεσίας στη διαχείριση της σύμβασης κατασκευής του έργου, στην επί τόπου παρακολούθηση της κατασκευής, στην πραγματοποίηση ποιοτικών ελέγχων, στην υποστήριξη κατά την παρακολούθηση του έργου από τους Φορείς Χρηματοδότησης καθώς και στην παραλάβή του. Το έργο περιλαμβάνει τα έργα διευθέτησης του ρέματος Ερασίνου στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας της ΠΕ Ανατολικής Αττικής και συγκεκριμένα:

- Το φράγμα ανάσχεσης πλημμυρών

- Τα έργα διευθέτησης ανάντη και κατάντη του φράγματος καθώς και τα κατάντη τμήματα των συμβαλλόντων ρεμάτων του Αγίου Γεωργίου Μαρκόπουλου και του ρέματος κοιλάδας των Βασιλέων

Σχετικά Έργα
Η ΝΑΜΑ συμμετείχε στην ομάδα μελέτης αναβάθμισης των υδατικών οικοσυστημάτων του Κάτω Αχελώου και των λιμνοθαλασσών Αιτωλικού και Μεσολογγίου.
Η ΝΑΜΑ ολοκλήρωσε τη μελέτη των απαιτούμενων προεκτάσεων του δευτερεύοντος δικτύου ομβρίων της πόλης του Μοσχάτου και τη σύνδεσή τους με τους υφιστάμενους συλλεκτήρες.
Η ΝΑΜΑ παρέχει υπηρεσίες Τεχνικού Συμβούλου για την υλοποίηση του έργου "Διευθέτηση του ρέματος Εσχατιάς, τμήμα από συμβολή αγωγού Ευπυρίδων έως τη Λεωφόρο Πάρνηθας"