ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Η ΝΑΜΑ συμμετέχει στην κοινοπραξία που εκπονεί τις εργασίες για την ολοκλήρωση της B Φάσης Κτηματογράφησης του Εθνικού Κτηματολογίου στους Δήμους Αχαρνών, Θρακομακεδόνων, Αγίων Αναργύρων, Καματερού, Ανω Λιοσίων, Φυλής, Ζεφυρίου και την Κοινότητα Κρυονερίου.
Η ΝΑΜΑ συμμετείχε στην κοινοπραξία που ολοκλήρωσε τις εργασίες για την κατάρτιση Εθνικού Κτηματολογίου στο Νομό Ζακύνθου.
Η ΝΑΜΑ συμμετέχει στην κοινοπραξία που εκπονεί τη Σύμβαση ΚΤ2-02 που αφορά Μελέτη Κτηματολογίου για τους Καλλικρατικούς Δήμους Ορεστιάδας και Διδυμότειχου, της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών της μελέτης.
Η ΝΑΜΑ συμμετέχει στην κοινοπραξία που εκπονεί τη Σύμβαση ΚΤ2-11 που αφορά τη Μελέτη Κτηματολογίου στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών της μελέτης.
Η ΝΑΜΑ συμμετέχει στην κοινοπραξία που εκπονεί τη Σύμβαση ΚΤ1-05 που αφορά τη Μελέτη Κτηματολογίου στους προκαποδιστριακούς Δήμους Αιγίου και Ερινεού (πρώην κοινότητες Ζήριας, Νέου Ερινεού, Καμαρών) και στις Κοινότητες Αγίου Κωνσταντίνου, Βαλιμιτίκων, Δημητρόπουλου, Διγιελιωτίκων, Κουλούρας, Λόγγου, Ροδοδάφνης, Σελιανίτικων, Σελινούντος και Τεμένης της Περιφερειακής Ενότητας Αχαϊας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών της μελέτης.
Η ΝΑΜΑ συμμετέχει στην κοινοπραξία που εκπονεί τη Σύμβαση ΚΤ5-14 που αφορά τη Μελέτη Κτηματογράφησης και Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών για τη δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Η ΝΑΜΑ συμμετέχει στην κοινοπραξία που εκπονεί τη Σύμβαση ΚΤ5-16 που αφορά τη Μελέτη Κτηματογράφησης και Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών για τη δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Ιθάκης, Κεφαλληνίας και Ζακύνθου της Περιφέρειας Ιονίων Νησιών.
Η ΝΑΜΑ συμμετέχει στην κοινοπραξία που εκπονεί τη Σύμβαση ΚΤ5-17 που αφορά τη Μελέτη Κτηματογράφησης και Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών για τη δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Αχαϊας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Η ΝΑΜΑ συμμετέχει στην κοινοπραξία που εκπονεί τη Σύμβαση ΚΤ5-22 που αφορά τη Μελέτη Κτηματογράφησης και Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών για τη δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Κορινθίας και Αργολίδας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου
| 1 |